هنگامی که برای خرید رب گوجه فرنگی به فروشگاه می روید، اولین چیزی که باید در نظر داشته باشید این است که بهترین رب گوجه فرنگی تسلط که حاوی مواد نگهدارنده نیست، اگر برای مدت طولانی کنار گذاشته شود، ممکن است در نهایت کپک بزند و وجود کپک واقعاً یک شاخص مطلوب است زیرا محصول حاوی مواد نگهدارنده نیست.
بسیار مهم است که خمیر را در یخچال نگهداری کنید تا از تشکیل قالب جلوگیری شود و پوشش فلزی آن باید تا حد امکان با یک درب پلاستیکی باز شود و همچنین نگهداری رب در یخچال بسیار مهم است.
دومین ویژگی که این خمیر را از سایر هم رده های خود متمایز می کند، درجه خلوص بالای آن است. به بیان دیگر، این یک رب گوجه فرنگی باکیفیت است که با هیچ جزء اضافی ترکیب نشده است.
با پخش رب گوجه فرنگی در ماهیتابه و جست و جوی نشانه هایی مبنی بر وجود اجزای اضافی، این امر به راحتی مشخص می شود و اگر محصول معیوب یا آلوده باشد، با تغییر رنگ پلت می شود و از خالص و یکنواختی آن جلوگیری می کند.
نحوه نگهداری رب گوجه فرنگی این به دلیل تغییر رنگ است که به خودی خود به عنوان یک نقص عمل می کند و رنگ خمیر قهوه ای نیست که ما را به دومین ویژگی متمایز آن می رساند.
وجود یک خمیر تیره که نشان می دهد فرآیند خلاء “با موفقیت تمام نشده” نشان می دهد که این روش به خوبی کامل نشده است.
روش های مختلفی برای تهیه رب گوجه فرنگی وجود دارد و اگر مخلوط کن ندارید نگران نباشید و فقط باید بدانید که چگونه این طعم را حتی بدون مخلوط کن درست کنید.
اولین قدم در تهیه رب گوجه فرنگی خرید گوجه فرنگی قرمز و آبدار است و اگر گوجه فرنگی آبدار و فاقد گوشت باشد، رب گوجه فرنگی برای مدت طولانی می جوشد