در روم باستان، هر خانواده مقدار ثابتی میوه میوه خشک خشک داشت.
کشمش نیز جزو اولین میوه های خشک بود و ممکن است امروزه استانداردترین آنها باشد.
آلو و زردآلو و هلو کمی دیرتر به شکل تازه و خشک از آسیا به ما راه پیدا کردند!
چرا میوه خشک؟
از زمان های قدیم، انسان ها به دنبال روش هایی میوه خشک تابستانی برای ذخیره مواد غذایی برای مدت طولانی بوده اند.
اگر میوه را کم آب کنید یا خشک کنید، مدت طولانی تری خوب می ماند و همچنان طعم خوبی دارد.
همچنین راه خوبی برای جلوگیری از تأثیر قارچ ها یا باکتری ها بر میوه است.
خشک شدن میوه در آفتاب خالص ترین و ارزان ترین راه است.
این روزها میوه ها را در تونل های باد میوه خشک حبه ای ایرانی یا کوره های خشک کن نیز خشک می کنند.
به دلیل فرآیند خشک شدن، میوه برخی ویتامین ها را از دست می دهد، اما مواد معدنی و فیبر خود را حفظ می کند.
خشک کردن انجمادی یک شکل گران قیمت از خشک کردن میوه است.
این روش به بهترین وجه شکل، رنگ، طعم و مواد مغذی میوه را حفظ می کند.
در کشورهای جنوبی، میوههای خشک میوه خشک انبه امری عادی است.
همیشه آنجا بوده است. برای ما، کشمش عمدتاً به عنوان شیرینی سالم برای کودکان یا در شیرینی ها و کیک های قهوه استفاده می شود.
آلو خشک به حرکات روده کمک می کند، اما فضای زیادی در آشپزخانه ما برای استفاده از همه آن میوه های جنوبی (غیربیگانه) وجود دارد.
میوه خشک را در حد اعتدال مصرف کنید، زیرا همچنان حاوی مقدار زیادی قند (طبیعی) است.
- منابع:
- تبلیغات: