زمان استفاده از گیاهان تازه
گیاهان تازه را می توان تقریباً در سبزی خشک ماهی هر چیزی استفاده کرد!
هنگام تهیه یک غذای خام مانند سالاد یا سرویچه، بهتر است از گیاهان تازه استفاده کنید.
گیاهان نرم بهتر است به صورت نپخته استفاده شوند زیرا طعمی سبک و با طراوت دارند.
برخی از رایج ترین گیاهان نرم استفاده شده عبارتند از:
ریحان
جعفری
گشنیز
ترخون
رازیانه
پیازچه
هنگام استفاده از گیاهان تازه در غذاهای نعنا خشک کیلویی پخته شده، می توانید از گیاهان نرم و سفت استفاده کنید.
به دلیل طعم قوی، گیاهان سفت وقتی به دستور پخت گرم شده اضافه شوند، بهترین طعم را خواهند داشت.
گرما اجازه می دهد طعم آنها با غذا مخلوط شود بدون اینکه زیاده روی شود.
برخی از رایج ترین گیاهان سخت عبارتند از:
رزماری
آویشن
مرزنجوش
پونه کوهی
شوید
برگ بو
حکیم
نعناع
وقتی صحبت از گیاهان به میان می آید، برخی گشنیز خشک از گیاهان همیشه تازه بهتر هستند.
غالباً گیاهان لطیف تر وقتی خشک می شوند عطر و طعم خود را از دست می دهند.
هنگام پخت و پز با سبزیجات لطیف مانند جعفری، ترخون، گشنیز، پیازچه، نعناع و شوید در صورت امکان توصیه می شود از آنها به صورت تازه استفاده شود.
پر از گیاهان تازه مانند جعفری، پونه کوهی و شوید، این نبات های جعفری خشک شده کینوآ مملو از طعم هستند.
یک غذای عالی برای تهیه و نگهداری به عنوان یک غذای سریع، این دستور العمل گیاهی تازه، فتا و گل کلم کینوآ می تواند به شما کمک کند حتی در شلوغ ترین روزها به رژیم غذایی سالم خود پایبند باشید!
روی آنها را با یک حوله هوموس یا آفت پر کنید و آنها را روی یک نان غلات کامل برای یک وعده غذایی واقعا رضایت بخش سرو کنید!
- منابع:
- تبلیغات: