نخود

فیبر و پروتئین موجود در نخود زمستانه به جلوگیری از افزایش سریع قند خون شما پس از خوردن غذا کمک می کند، که عامل مهمی در مدیریت دیابت است.

علاوه بر این، شاخص گلیسمی پایین (GI) آنها را برای افراد مبتلا به دیابت مناسب می کند، زیرا بعید است که منجر به افزایش قند خون شوند.

در نهایت، آنها منبعی از چندین ماده مغذی هستند که خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را کاهش می دهند، از جمله منیزیم و ویتامین های B. محتوای روی آنها نیز ممکن است به مدیریت این وضعیت کمک کند.

به لطف مشخصات مواد مغذی چشمگیرش، نخود ممکن است از عملکرد مغز و سلامت روان حمایت کند.

این تا حدی به این دلیل است که آنها منبع عالی کولین هستند که نقش مهمی در عملکرد مغز ایفا می کند.

نخود

به ویژه، این ماده مغذی ضروری برای تولید انتقال دهنده های عصبی خاص، که به عنوان پیام رسان های شیمیایی برای سلول های عصبی بدن شما عمل می کنند، مورد نیاز است.

با این حال، در حالی که کولین برای نوزادان حیاتی است، نقش آن در سلامت بزرگسالان به خوبی مورد بررسی قرار نگرفته است.

نخود همچنین حاوی مقدار زیادی منیزیم است که یک ماده معدنی کلیدی برای عملکرد اعصاب است.

علاوه بر این، تحقیقات نشان می دهد که چندین ماده مغذی موجود در این حبوبات، از جمله منیزیم، سلنیوم و روی، ممکن است به محافظت در برابر افسردگی و اضطراب کمک کند.

با این حال، مطالعات انسانی بیشتری لازم است.

نخود منبع عالی آهن است و تقریباً 26٪ از DV را در 1 فنجان (164 گرم) قرار می دهد.

آهن در تولید گلبول های قرمز خون و همچنین رشد فیزیکی، رشد مغز، متابولیسم ماهیچه ها و سایر جنبه های سلامتی نقش دارد.

اگر به اندازه کافی از این ریزمغذی کلیدی دریافت نکنید، توانایی بدن شما برای تولید گلبول های قرمز سالم ممکن است مختل شود.

به نوبه خود، این ممکن است منجر به کمبود آهن شود، وضعیتی که با علائمی مانند ضعف، خستگی و تنگی نفس مشخص می شود.

به این ترتیب، نخود یک گزینه عالی برای افرادی است که ممکن است در معرض خطر بالای کمبود آهن باشند، مانند گیاهخواران.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *