شیره انگور سفید بخورید در سن کم باعث ایجاد آلرژی در بزرگسالی می شود

شیره انگور یکی از مقوی ترین اقلام صبحانه مصرفی ایرانی هاست و حال شیره انگور سفید چیست آن را به چه اسم هایی می شناسیم؟

شیره انگور جوشانده ی غلیظ آب انگور است. معمولا شیره انگور در دو نوع تیره و روشن تهیه می شود که نوع تیره آن مشخصاٌ دارای پخت بیش تر و غلظت بیش تر است.

در زبان انگلیسی به آن grape syrup می گویند. در فارسی به نام دوشاب (یا دوشو doosho) هم شناخته می شود.
تاریخچه شیره انگور در ایران و دیگر کشورها

شیره انگور در ایران و چندین کشور سابقه‌ای به اندازه تاریخ دارد از جمله کشورهای پیشرو در ساخت شیره انگور می توان به یونان و روم باستان اشاره کرد.

این کشورها پنج قرن پیش از میلاد مسیح به تهیه شیره انگور می پرداختند. همچنین در بعضی از مناطق ترکیه سبک خاص را برای تهیه دوشاب به کار می برند.
ویژگی های یک شیره اصل اصالت شیره انگور به پارامترهای مختلفی برمی گردد.

از جمله این پارامترها نوع انگور استفاده شده، نحوه و میزان پخت و همچنین حلال استفاده شده در آن است. البته نحوه تشخیص یک شیره اصل برای فرد مبتدی کمی دشوار است.

 

انگور

ولی نگران نباشید ما در ادامه به صورت تصویری و ویدیو به شما در تشخیص شیره اصل کمک می کنیم.

شیره انگور باید دارای طعمی شیرین باشد. هرچه شیرینی و غلظت آن بیشتر باشد برای نگه داری طولانی مدت تر مناسب تر است. شیره‌های انگور با غلظت پایین و دارای شیرینی کمتر به معنی تقلبی بودن آن نیست.

این مسئله می تواند به خاطر نوع انگور استفاده شده و مدت پخت آن باشد. شیرینی شیره انگور به کیفیت انگور بستگی دارد. معمولا از انگور دِیم برای تهیه شیره باکیفیت استفاده می شود.

با این حال شیرینی زیاد ملاک بر کیفیت بالاتر شیره نیست. بعضی از شیره های انگور را با استفاده از شکر شیرین تر می کنند.
شیره انگور در طب سنتی مزاج و طبیعت آن

شیره انگور در طب سنتی دارای مزاجی گرم و تَر است که از بهترین مزاج ها است و برای اکثر افراد مناسب است. این ماده مغذی در طب سنتی برای درمان بیماری های زیادی سفارش شده است.

از جمله این کاربردها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

شیره انگور، ضعف عمومی بدن را برطرف و بدن را تقویت می کند.
برای این کار آن را با شیر مخلوط کرده و به صورت ناشتا میل میکنیم.
برای رفع انسداد مجاری عروق بسیار مفید است. در درمان انسداد عروق کبدی از شیره انگور استفاده می شود.